Tjena. Tänkte detta var lite mer än datortråden-bekymmer..
Det är så att jag nyss fick en förfrågan på MSN och accepterade. Sen började "den"/hon skriva till mig...
Min fråga är nu, antingen är det en dator som bara skickar ut lite meddelande för att få det att verka vara en konversation eller så är det ngn idiot som sitter bakom och gör det. Blocka iaf och tog bort, för jag orkar då inte med massa virus. Så ni som vet något om detta kan ju kanske svara på om det är virus eller något annat skit, och ni andra kan se det som en varning :)
Konversationen...
teofilaswell01@hotmail.com sa:
hey, hows it going?
- björviken ' Hero of war sa:
w00t?
who are you?
teofilaswell01@hotmail.com säger:
i'm 20/f your a male right?
- björviken ' Hero of war säger:
mhm
teofilaswell01@hotmail.com säger:
nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again?
- björviken ' Hero of war säger:
I have no idea who you are...
teofilaswell01@hotmail.com säger:
I know a way we can chat and have a better time.. do you cam?
- björviken ' Hero of war säger:
no, i dont
teofilaswell01@hotmail.com säger:
Well i don't do yahoo cam or any other cam because i have been recorded before... But i do know one site you can watch me on cam, that assures me no one records...
- björviken ' Hero of war säger:
What is it you want?
teofilaswell01@hotmail.com säger:
I mean... Do you want to see me on my cam?
- björviken ' Hero of war säger:
why would i?
teofilaswell01@hotmail.com säger:
Ok go to
http://www.freecamlink.net/a4ub accept the invite on the page baby
- björviken ' Hero of war säger:
fuck off..
EDIT: Dom sitter seriöst och skickar ut "reklam" eller försöker få folk till deras cam-sidor. Rätt sjukt!