Siriusorden - Laddar...

 1. 14:14 razorsharp meddelar Uppdatering pågår
Login

Siriusorden

Forum Övrigt Övrigt
 1. Profil
 2. Neshka
  Kön: Kille
  Bor: län
 3. Inlägg: 0
  Fordon: 0
  Guider: 999
  Projekt: 0
  Bilder: 0
 4. Lägg till vänSkicka meddelande
 5. Datum: 17:e dec 07
  Tid: 22:09
  Svar: 20
  Visningar: 341

Siriusorden


Läste idag lite om någonting som kallades för siriusorden, det är typ en sekt som är "hemlig" eller det finns typ ingen inside info från dom. Kan någon förklara vrf dom vill hålla den hemlig och om ni har något extra att berätta om den? Mossans syrras man är med i den men han vägrar säga något, har förstått det som att det är en sekt för att hjälpa varandra karriärmässigt men skulle vara kul ifall ni har någon pappa som kanske har gett er lite inside info som ni kan leverera till mig.

mvh cv
18:e dec 07Neshka Neshka 26

Svar: Siriusorden

Citerar Tobias;1504992
Anledningen till att det är en HEMLIG sekt är för att sådana som vi inte ska veta något.

Det du hittar via att Googla är det som finns att tillgå,sedan är det dags att låna böcker på biblioteket och religionsforska.

nej nej nej, om nån har en farsa så kanske han hade berättat lite.
18:e dec 07Michél Michél 30
Siriusorden är som en "sekt". Inga medlemmar pratar om den för dem som inte är invigda.

Då skickar jag in allt som jag har hittat:"Siriusorden är ett ordenssällskap som startades i Ystad av Tidningen Auroras redaktör Johan Pilman, den unge kontoristen Gustaf F. Svensson och den från Danmark inflyttade frisören Herman Nathan den 2 maj 1906, troligtvis efter en skism med representanter från frimurarna.

Avsikten var, att Sirius-Orden skulle vara lokaliserad enbart i Ystad, men redan senare samma år tillkom en andra loge och då i Malmö. I år, 2006, omfattar Sirius-Orden 45 loger och fler är under planering. Antalet medlemmar är drygt 5.000.

Sirius-Orden är en sammanslutning av män och har till sitt allmänna syftemål: "Att oberoende av politiska religiösa eller i övrigt sekteristiska synpunkter under erkännande av ett högsta väsen obrottsligt fasthålla vid broderskapstanken i ord och handling.

Sålunda får ej politiska eller religiösa frågor behandlas inom Orden och ej heller får sådana ämnen, som kan betraktas som parti- eller klassfrågor förekomma".

Ordens högste ledare, Stormästaren, har vid sin sida sitt Stora Råd, som består av sju ledamöter. Ordenskansliet är inrymt i det Orden tillhöriga Siriuspalatset, Rundelsgatan i Malmö.

Sirius-Orden har nio grader och är indelad i tre huvudavdelningar: Grundloger grad I-III, Provinsloge grad IV-VI och Storlogen grad VII-IX. De båda Provinslogerna är lokaliserade i Malmö och Växjö.

Siriusorden har 9 grader samt en ämbetsmannagrad för högsta rådet, är indelad i grundloger, två provinsloger samt storloge i Malmö som ofta är omnämnt Siriuspalatset. Spridd främst i södra Sverige från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Det egentliga syftet är vagt och avslöjas först i de högsta graderna, men en allmän broderskaps- och medmänsklighetstanke förmedlas. Ritualerna bygger på en uppdiktad historia om den ensamme pilgrimens vandring genom livets olika skeden.

För att bli medlem i Orden måste man ha fyllt 25 år och blivt rekommenderad till inträde av medlem."

http://www.siriusorden.se


http://www.flashback.info/showthread.php?t=519104
18:e dec 07hied89 hied89 28
nån hemlig o mystiskt klubb endast för medlemmar som ingen vet nåt om, fy fan va löjligt låter som dagis haha:lol:
18:e dec 07Neshka Neshka 26
visste redan det där tobbe... men kan vara bra för andra.


det är Michél som heter Tobias och tvärt om;) //Real Tobias.

Nej,han vet inte vad han pratar om. Det finns bara en riktig Michél och det är jag! //Tobias

Michél you're making me dizzy:( // Tobias one
18:e dec 07rooz_xps rooz_xps 27

Citerar Neshka;1505064
visste redan det där tobbe... men kan vara bra för andra.


Då får nog fråga en medlem...förslagsvis under tortyr..eller vänta tills du fyllt 25 och din mammas syrras bror kan rekomendera dig:zzz: